Wolstenholme 38

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Klassisk Wolstenholme 38 fra 2004. Båten er meget velholdt og betydelig oppgradert. Alltid lagret innendørs hos trebåtspesialist på Orust i Sverige. Fremstår som et smykke, og et samlerobjekt.En unik mulighet til å kjøpe en båt som gjør at du skiller deg ut i mengden.


Om båten:Klassisk i linjene, men moderne i teknikken. Med unikt håndtverk og klassiske løsninger fremstår hun som den optimale familiecruiseren for de som ønsker seg noe litt annet enn de tradisjonelle samlebåndsbåtene.Rikelig med sosial uteplass, og komfortabel soveplass for 4 personer gir deg anledning til å forlenge helgeturene med overnatting, og selv lengre ferieuker ombord i strekk.Moderne navigasjonssutsyr og behagelige hjelpemidler som autopilot og baugpropell bidrar til enkel manøvrering både i havn og på lengre overfarter.


Ta kontakt for avtale om visning:

Sindre Jacobsen

938 40 189

sindre@h-y.no


Om oss:

House of Yachts er din selvsagte samarbeidspartner når det kommer til kjøp og salg av båt i annenhåndsmarkedet. Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved å tilby personlig service og rådgiving, bilder og video av ypperste kvalitet, og en enkel og forutsigbar kostnadsmodell. Vårt fokus er å være en markedsledende aktør og samarbeidspartner, enten du er i markedet for å kjøpe, selge, bytte eller chartre.Sammen kartlegger vi dine behov og ønsker, og finner riktig løsning for deg.Gjennom et etablert internasjonalt nettverk kan vi bistå med å fremskaffe de fleste båter for import, eller tilrettelegge for ditt båthold i utlandet.Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering, verdivurdering og verditakst. Vi tar forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven. Fartøyet selges “as is”. Kjøpet er regulert av kjøpsloven og House of Yachts AS er kun mellomann og således ikke part i kjøpekontrakten.

2.500.000,-

Wolstenholme

38

2004

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1158 cm

Lengde i fot

Bredde

Dybde

Motorfabrikant

Motortype

Motorstr.

Maks fart

Drivstoff

Vekt

Materiale

Farge

Soveplasser

38 fot

320 cm

100 cm

2 x Yanmar 300

Innenbords

600 HK

38 knop

Diesel

5 500 KG

Tre

Blå

4

SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.