Windy 7500

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har fått inn for salg en meget velholdt og oppgradert Windy 7500 fra 1999. Båten har vært i eie hos selger siden 2002 og er tatt meget godt vare på opp gjennom årene. Tidløs klassiker, en av de siste Windy 7500 som ble bygget og en av få båter utstyrt med Kad 32 Diesel motor.

Om båten:
Windy 7500 er en tidløs klassiker, tegnet av Jan H. Linge. Båten har nærmest oppnådd kultstatus, og er for mange et kjært samleobjekt. Den perfekte kombinasjonen av sportslige cruiser-egenskaper og sosiale løsninger for hele familien. Med Volvo Pentas 4-sylindrete dieselmotor med turbo og kompressor oppnår du toppfart opp mot 36 knop. Båten har i praksis ingen planingsterskel da den slipper vannet på rundt 12 knop. Utstyrt med egen av/på bryter for kompressor. Meget godt egnet for vannsport med kraftig dreiemoment, og drar selvsagt fordelen av langt lavere drivstoff-forbruk enn sine søsterskip med bensin.

Oppgraderinger:

- I 2016 ble instrumentpanelet byttet, samt elektriske brytere og installering av kartplotter som kan justeres fra stående til liggende posisjon.
- I 2018 ble drivlinje, aggregat, elektrisk system og drivstoffsystemet renovert. Ny syrefast dieseltank, elektriske tilførselsledninger, dynamo, startmotor og duo-prop skiftet. Det ble også tatt en gjennomgang av motor - turbo og kompressor.

Utstyr

- Trimflaps med indikator
- Dybdemåler
- Automatisk brannslukkingssystem i motorrom
- Badestige
- Vindushvisker
- Kompass

Solgt!

Windy

7500

2000

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

750 cm

Lengde i fot

Bredde

Dybde

Motorfabrikant

Motortype

Motorstr.

Maks fart

Drivstoff

Vekt

Materiale

Farge

Soveplasser

25 fot

250 cm

90 cm

Volvo Penta AQ KAD 32

Innenbords

160 HK

36 knop

Diesel

1 610 kg

Glassfiber

Hvit/Blå

4

SKRIV TRYKK HER FOR Å LASTE NED SALGSOPPGAVE
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.